escola-luthier-logo-01

Estela Pellejero

Cantant, compositora i violoncel·lista nascuda a Pamplona, Navarra, l’any 2000. Creix en un ambient familiar artístic i des de petita estudia música i dansa. Coordina les dues formacions professionals de violoncel i cant amb el ballet, la dansa espanyola i el flamenc. Això, complementat amb la seva immersió en el teatre musical britànic, en fa una artista multidisciplinària.
L’any 2018 s’endinsa al món del jazz com a vocalista de la Iruña Jazz Big Band i un any després accedeix al grau superior a ESMUC en l’especialitat de cant jazz, alhora que finalitza els seus ensenyaments professionals de violoncel clàssic al Conservatori del Liceu. És llavors quan comença la seva etapa de formació en què desenvolupa un estil propi com a intèrpret de diferents estils (jazz, funk, latin, neo-soul, pop, flamenc, folklore universal…).
Actualment, Estela és llicenciada en música, en l’especialitat de cant jazz, i resideix entre Barcelona i Pamplona exercint com a professora alhora que encamina la seva carrera artística com a compositora, intèrpret i bandleader. Parla castellà, català, anglès i francès.

Ves al contingut